«Περιμένουμε τηλεφώνημα του Χάμες»

Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της Μποταφόγκο για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Χάμες Ροντρίγκες.

«Περιμένουμε τηλεφώνημα του Χάμες»

Το ενδεχόμενο να παίξει ο Χάμες Ροντρίγκες σε κάποια από τις ομάδες της Βραζιλίας που έχουν δείξει ενδιαφέρον δεν θα πρέπει να θεωρείται μεγάλο, παρόλο που στη Φλουμινένσε είναι αισιόδοξοι λόγω της παρουσίας εκεί του Μαρσέλο.

Δηλώσεις για τον Κολομβιανό πρώην άσο του Ολυμπιακού έκανε ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος της Μποταφόγκο, ο Τζον Τέξτορ, κατεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών για τους φίλους της ομάδας του: «Ο Χάμες είναι ένας υπέροχος παίκτης και σαφώς κάναμε επαφή με τον εκπρόσωπό του, αλλά έως τώρα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση. Περιμένουμε ένα τηλεφώνημα από την πλευρά του και αν συμβεί αυτό, θα δούμε την υπόθεση με ενδιαφέρον. Ωστόσο έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες και δεν περιμένουμε απλά να κάνουμε μία μεταγραφή λόγω διασημότητας. Μπορεί να απογοητεύω τον κόσμο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον Χάμες υπάρχουν πολλές ομάδες που δείχνουν να ενδιαφέρονται, όπως η Μπεσίκτας και οι άλλες μεγάλες της Τουρκίας, η Μπέτις στην Ισπανία, αρκετές στη Βραζιλία, κάποιες από τις ΗΠΑ και η Ρίβερ Πλέιτ. Προς το παρόν, διότι καθημερινά προκύπτουν κι άλλες.