Ο Ντέιβιντ Μόγιες "περίμενε κάτι καλύτερο" από την Γουέστ Χαμ κόντρα στην Γάνδη

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, παραδέχθηκε ότι περίμενε καλύτερη απόδοση από την ομάδα του μετά την ισοπαλία 1-1 με την Γάνδη στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες "περίμενε κάτι καλύτερο" από την Γουέστ Χαμ κόντρα στην Γάνδη

Ο Ντάνι Ινγκς είχε δώσει προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην Ghelamco Arena, αλλά αυτό ακυρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ούγκο Κάιπερς.

Παρά την εμφάνιση, ο Μόγιες παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα του σε θετική θέση ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης.

"Όχι, όχι πραγματικά", δήλωσε ο Μόγιες στο BT Sport όταν ρωτήθηκε αν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. "Αλλά μια ισοπαλία εκτός έδρας στην Ευρώπη, σχεδόν πάντα την δέχεσαι. Αλλά περίμενα κάτι καλύτερο απόψε. Παρ' όλα αυτά είναι μια ισοπαλία και εξακολουθεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα και μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο παιχνίδι.

Πρέπει να επαινέσω την Γάνδη. Ήταν πολύ σωματική, πολύ δυνατή. Κάποιες αποφάσεις δεν πήγαν με το μέρος μας απόψε, ενώ σε άλλες βραδιές μπορεί να πήγαιναν. Είχε να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που μας πίεσε η Γάνδη. Αλλά νομίζω ότι τους ενθαρρύνουμε.

Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια δεν κάναμε ποτέ αρκετά για να τους απειλήσουμε με αρκετούς τρόπους".