«Η Σίτι θα πληρώσει όσα χρειάζονται για τον Μπέλιγχαμ»

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ. «Θα πληρώσει όσα χρειάζονται», λένε στην Αγγλία.

«Η Σίτι θα πληρώσει όσα χρειάζονται για τον Μπέλιγχαμ»

Πέρσι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αποφασισμένη να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ και παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού, οι «πολίτες» άνοιξαν διάπλατα το ταμείο τους και πήραν τελικά αυτοί τον διεθνή άσο στις τάξεις τους.

Το ίδιο είναι έτοιμοι να κάνουν και αυτό το καλοκαίρι με την υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, πάλι από τους Βεστφαλούς, ώστε να κόψουν παράλληλα και την «όρεξη» από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» για τα δικαιώματα του ταλαντούχου Άγγλου μέσου.

Ο τελευταίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τόσο στο γερμανικό όσο και στην εθνική ομάδα και πέρα από τη Σίτι ενδιαφέρον για την απόκτησή του εξέφρασαν μεταξύ άλλων οι Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ ωστόσο, αποφάσισε να μην μπει στον «πλειστηριασμό» για τον παίκτη (του οποίου το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ) και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για την αγορά δύο παικτών για τη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», η Σίτι είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για τον Μπέλιγχαμ, αφού ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να την ανταγωνιστεί οικονομικά για τα δικαιώματα του παίκτη, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει πως «οι πρωταθλητές Αγγλίας θα πληρώσουν όσα χρειάζονται» για να τον πάρουν στο «Ετιχαντ».