Νότιγχαμ Φόρεστ: Σε επικοινωνία με τον Σαμπάολι για τον πάγκο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικοινώνησε με τον Χόρχε Σαμπάολι για το ενδεχόμενο διαδοχής του Στιβ Κούπερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Απίθανο χαρακτηρίζει η «Daily Mail» το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Αργεντινός προπονητής το σύλλογο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σε επικοινωνία με τον Σαμπάολι για τον πάγκο

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, να εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τη στήριξή του προς τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ.

Στην Αγγλία ωστόσο, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ουαλό προπονητή να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Σίτι Γκράουντ».

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η «Daily Mail», ο αγγλικός σύλλογος προσέγγισε τον Χόρχε Σαμπάολι για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, του προτάθηκε να αναλάβει άμεσα τη Νότιγχαμ, με την προοπτική να ανανεωθεί το συμβόλαιό του μετά το φινάλε της σεζόν.

Ο Αργεντινός αποτέλεσε παρελθόν τον περασμένο μήνα από τη Σεβίλλη, ωστόσο, όπως σημειώνει η «Daily Mail», είναι διστακτικός να καθίσει στον πάγκο των «ξυλοκόπων» και θεωρείται απίθανο να μετακομίσει στο σύλλογο, ο οποίος βρίσκεται στην 18η θέση της Premier League και κινδυνεύει με υποβιβασμό από την κατηγορία.

Ενδιαφέρον για την πρόσληψη του Σαμπάολι υπάρχει παράλληλα από την Φλαμένγκο.