Λεβαντόφσκι: «Ελπίζω να παίξω με τον Μέσι την επόμενη σεζόν»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε την επιθυμία του να είναι συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

Λεβαντόφσκι: «Ελπίζω να παίξω με τον Μέσι την επόμενη σεζόν»

Την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα περιμένουν οι «μπλαουγκράνα», με τον Αργεντινό επιθετικό να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο επιθετικός των Καταλανών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναφέρθηκε στο σχετικό θέμα και εξέφρασε την επιθυμία του να έχει συμπαίκτη του τη νέα σεζόν τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι κάτι απίστευτο. Ξέρουμε ότι η θέση του είναι εδώ στη Βαρκελώνη. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα μπορούμε να παίξουμε μαζί», είπε ο Πολωνός και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και είμαστε σε καλό δρόμο. Εάν κερδίσουμε τον τίτλο, πολλοί παίκτες θα έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, αλλά δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συμπαίκτες μου και εγώ δουλεύουμε σκληρά για να κερδίσουμε τον τίτλο».