Μπάγερν Μονάχου: Εξετάζει την περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος

O επιθετικός της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Μπάγερν Μονάχου: Εξετάζει την περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος φαίνεται πως έχει εκδηλώσει η Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Germany, οι Βαυαροί σκοπεύουν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα τεράστιο ποσό -δεδομένου ότι δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα για μεταγραφές- για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού. Το ποσό θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως η πρώτη επιλογή για την γραμμή κρούσης της Μπάγερν ήταν ο Κόλο Μουανί, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολες, με την ομάδα του Μονάχου να έχει καταλήξει στην επιλογή του Ράμος.

Πάντως, ο 21χρονος Πορτογάλος καθησύχασε τους οπαδούς της ομάδας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης της Μπενφίκα κόντρα στην Ίντερ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των «8» του Champions League (11/04, 22:00).

«Θέλω να μείνω στην Μπενφίκα. Για την ανανέωση του συμβολαίου δεν έχω να πω πολλά, η απόλυτη προτεραιότητα ανήκει στον αγώνα με την Ίντερ», τόνισε ο Πορτογάλος.

Ο Γκονσάλο Ράμος έχει ήδη πετύχει 25 γκολ με την φανέλα της Μπενφίκα αυτήν την σεζόν, εκ των οποίων τα τρία στο Champions League. Το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους λήγει το 2025.