Φλαμένγκο: Στην πόρτα της εξόδου ο Βίτορ Περέιρα, θέλουν επιστροφή Ζέσους οι Βραζιλιάνοι

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Βίτορ Περέιρα από την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο με την Βραζιλιάνικη ομάδα να επιθυμεί την επιστροφή του Ζόρζε Ζέσους στον πάγκο της. 

Φλαμένγκο: Στην πόρτα της εξόδου ο Βίτορ Περέιρα, θέλουν επιστροφή Ζέσους οι Βραζιλιάνοι

Στην πόρτα της εξόδου από την Φλαμένγκο βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα και στη διοίκηση της Φλαμένγκο φαίνεται πως εξετάζουν με θέρμη ένα οικείο σε όλους όνομα για την αντικατάστασή του.
Ο λόγος φυσικά για τον Ζόρζε Ζέσους, με τον οποίο η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε φτάσει σε μία σειρά από διακρίσεις όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Copa Libertadores και η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος σε 51 ημέρες από την Φενερμπαχτσέ, αφού το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα «εκπνέει». Στην πατρίδα του έγραψαν πως έχει δεχθεί ήδη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα σκεπτικός όσον αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πέραν του Ζέσους, η Φλαμένγκο έχει στην λίστα της τα ονόματα του προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, αλλά και των Αργεντινών, Γκουστάβο Αλφάρο και Χόρχε Σαμπάολι.