Μίλαν: Με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στην Νάπολι

Το ροτέισον του Στέφανο Πιόλι απέναντι στην Έμπολι απέτυχε και ο προπονητής της Μίλαν αναμένεται να επιστρέψει στη συνηθισμένη αρχική ενδεκάδα για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Νάπολι. 

Μίλαν: Με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στην Νάπολι

Η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Έμπολι, καθώς δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Στέφανο Πιόλι έκανε πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι και αυτό το rotation έχει έκτοτε επικριθεί, δεδομένης της στενής κούρσας για την πρώτη τετράδα.

Για το παιχνίδι με την Νάπολι, όπως όλα δείχνουν, ο Πιόλι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που είδαμε στο Αρμάντο Μαραντόνα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψουν οι Σιμόν Κχιάερ, Ράντε Κρούνιτς, Μπραχίμ Ντίας, Ραφαέλ Λεάο και Ολιβιέ Ζιρού.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 ώρα Ελλάδας την Τετάρτη και αναμένεται να επικρατήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα κάτω από τους προβολείς του Σαν Σίρο. Το γήπεδο είναι σχεδόν sold out και τα εισιτήρια έχουν διατεθεί προς πώληση μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και τα μέλη, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο αφοσιωμένοι οπαδοί θα είναι παρόντες.