Μίλαν: Ο Λεάο θα έχει τον τελευταίο λόγο για την ανανέωση

Ο Ράφαελ Λεάο δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Μίλαν, αλλά φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία. Πριν το 0-0 με την Έμπολι, ο Ρίκι Μασάρα ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Μίλαν: Ο Λεάο θα έχει τον τελευταίο λόγο για την ανανέωση

Η Μίλαν βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με το περιβάλλον του Ράφαελ Λεάο, που αποτελείται από τον δικηγόρο του και τον Χόρχε Μέντες, και η συμφωνία πλησιάζει. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, όμως, υπήρξαν κάποια ερωτήματα σχετικά με το ποιος παίρνει την απόφαση.

Ο Μέντες φέρεται να πιέζει για αποχώρηση το καλοκαίρι, ενώ ο δικηγόρος Τεντ Ντιμβούλα είναι στην άλλη πλευρά. Ο Μασάρα ρωτήθηκε από το Sky Italia για το ποιος κάνει κουμάντο και απάντησε ότι είναι ο Λεάο: "Είναι ο Ράφα που έχει τον τελευταίο λόγο", είπε.

Μένει να δούμε αν θα επιτευχθεί συμφωνία πριν από το καλοκαίρι. Αν όχι, τότε η Μίλαν έχει ήδη αποφασίσει ότι θα πουλήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ το καλοκαίρι. Όπως δείχνουν τα πράγματα, πάντως, οι οπαδοί των Ροσονέρι μπορούν ακόμα να ελπίζουν σε ένα αίσιο τέλος.