Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: «Διπλό» αντίδρασης στην Κυανή Ακτή με Μέσι και Ντοναρούμα!

Ο Λιονέλ Mέσι με ένα γκολ και μια ασίστ κι ο Τζίτζι Ντοναρούμα, που κατέβασε ρολά, τερμάτισαν το αρνητικό σερί των δύο σερί εντός έδρας ηττών της Παρί Σεν Ζερμέν δίνοντας της τη νίκη με 2-0 στη Νίκαια επί της Νις αυξάνοντας τη διαφορά από τη Λανς στους 6 πόντους (με ματς περισσότερο)

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: «Διπλό» αντίδρασης στην Κυανή Ακτή με Μέσι και Ντοναρούμα!

Aπό δύο, εντός έδρας, ήττες, δίχως σκορ, προερχόταν η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά επανήλθε στις επιτυχίες, στην Κυανή Ακτή, κόντρα στη Νις, με σκορ 2-0, χάρη στην απαράμιλλη ποιότητα ορισμένων παικτών της,

Καταρχάς του Λιονέλ Μέσι που μακριά από το τοξικό «Παρκ Ντε Πρενς» άνοιξε το σκορ (από ασίστ του Μέντες) στο 26', πριν βρει μ' εκτέλεση κόρνερ το κεφάλι του Σέρχιο Ράμος για το δεύτερο γκολ (76').

Μάλιστα θα μπορούσε εκτός των 14 γκολ να φτάσει τις 15 ασίστ αν ο Εμπαπέ (σε κακή μέρα) δεν έχανε το... άχαστο στο φινάλε.

Ενδιάμεσα των δύο γκολ ο Ντοναρούμα ...κατέβασε ρολά σε πλείστες περιπτώσεις στην καλύτερη του εμφάνιση στους Παριζιάνους ενώ είχε σύμμαχο του τα δοκάρια και την τεχνολογία γραμμής σε μια περίπτωση στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν η μπάλα από κεφαλιά του Ντάντε τα βρήκε δις (51')!

Έτσι ήρθε η πρώτη ήττα των «αετών» επί των ημερών Ντιγκάρ (μετά από 14 αγώνες) στον πάγκο και πρώτη εντός έδρας (εντός συνόρων) από τον Σεπτέμβρη με την πρωταθλήτρια να πηγαίνει στο +6 από τη Λανς (με ματς περισσότερο)

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7/4

Λανς – Στρασβούργο 2-1

11' Φρανκόφσκι, 65' Μεντινά - 84' Γκαμέιρο

Σάββατο 8/4

Ανζέ – Λιλ 1-0
(84' Σαμπανοβιτς)

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
(26' Μέσι, 76' Σέργιο Ράμος)

Κυριακή 9/4

14.00: Λιόν – Ρεν

16.00: Αζαξιό – Οσέρ, Μονπελιέ – Τουλούζ, Ρεμς – Μπρεστ, Τρουά – Κλερμόν, Ναντ – Μονακό

21.45: Λοριάν – Μαρσέιγ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ