Λανς-Στρασβούργο 2-1: Αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά μείωσε στο -3 από την Παρί

Η Λανς επικράτησε με σκορ 2-1 της Στασμπούρ για την 30η αγωνιστική της Ligue 1 και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν στους τρεις βαθμούς.

Λανς-Στρασβούργο 2-1: Αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά μείωσε στο -3 από την Παρί

Η πολύ καλή φετινή Λανς συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και κόντρα στη Στρασμπούρ την οποία και νίκησε με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι ανά διαστήματα και κυριάρχησαν στο γήπεδο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Λανς και στο 11' ο Φρανκόφσκι άνοιξε το σκορ. Η Λανς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 65ο λεπτό με τον Μεντινά. Εκεί φάνηκε να «κλειδώνει» το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, αλλά η Στρασμπούρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 84' ο Γκαμέιρο μείωσε με ένα εκπληκτικό γκολ και η ομάδα του έψαξε την ισοφάριση στο φινάλε κάτι που δεν έγινε.

Κάπως έτσι η Λανς μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Στρασμπούρ δεν αποκλείεται μετά το φινάλε της αγωνιστικής να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Στρασμπρούρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιαλό με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7/4

Λανς – Στρασβούργο 2-1

11' Φρανκόφσκι, 65' Μεντινά - 84' Γκαμέιρο

Σάββατο 8/4

18.00: Ανζέ – Λιλ

22.00: Νις – Παρί Σεν Ζερμέν

Κυριακή 9/4

14.00: Λιόν – Ρεν

16.00: Αζαξιό – Οσέρ, Μονπελιέ – Τουλούζ, Ρεμς – Μπρεστ, Τρουά – Κλερμόν, Ναντ – Μονακό

21.45: Λοριάν – Μαρσέιγ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ