Μπενφίκα - Πόρτο 1-2: Της χάλασε το πάρτι (highlights)

Η Πόρτο πέρασε από το «Ντα Λουζ» με 1-2 επί της Μπενφίκα που ήθελε τη νίκη για να κάνει το +13 και να πανηγυρίσει πρόωρα τον τίτλο. 

Μπενφίκα - Πόρτο 1-2: Της χάλασε το πάρτι (highlights)

Μόλις την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα υπέστη η Μπενφίκα στο πορτογαλικό ντέρμπι με την Πόρτο, η οποία πέρασε από το «Ντα Λουζ» με 1-2.

Οι «αετοί» (71 π.) ήθελαν τη νίκη για να στείλουν την διαφορά στο +13, όμως οι φιλοξενούμενοι έβαλαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα, μειώνοντας στους 7.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ξεκίνησε δυναμικά στο ντέρμπι και με το αυτογκόλ του Κόστα στο 10', με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα στις εξέδρες.

Η Πόρτο όμως είχε απάντηση, αφού στο 45' ο Ουρίμπε έκανε το 1-1 με ασίστ του Πέπε. Μπορούσε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως το γκολ του Γκαλένο δε μέτρησε, μετά από υπόδειξη για οφσάιντ από το VAR.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο 54' με γκολ του Ταρεμί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ και... χάλασε το πάρτι των «αετών».

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα (26' Ζιλμπέρτο Τζούνιορ), Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς (58' Νέρες), Τσικίνιο, Μάριο, Ράφα Σίλβα (87' Μούσα), Άουρσνες, Γκονσάλο Ράμος

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Μανάφα (56' Μάριο (72' Σανούσι), Πέπε, Μαρκάνο, Γουέντελ (71' Μαρτίνες), Οτάβιο, Γκρούγιτς (57' Εουστάκιο), Ουρίμπε, Γκαλένο, Ταρεμί (88' Καρδόσο), Κόσα