Μπάγερν: Αμφίβολος ο Τσούπο-Μοτίνγκ ενόψει Μάντσεστερ Σίτι

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ είναι αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα της επόμενης εβδομάδας για τα προημιτελικά του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ.

Μπάγερν: Αμφίβολος ο Τσούπο-Μοτίνγκ ενόψει Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ θα χάσει τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Φράιμπουργκ στην Bundesliga αυτό το Σάββατο με πρόβλημα στο γόνατο, αφού αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους ίδιους αντιπάλους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας την Τρίτη.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι ο 34χρονος επιθετικός από το Καμερούν θα υποβληθεί σε θεραπεία και παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για τον ευρωπαϊκό αγώνα στο Etihad την Τρίτη.

"Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο", δήλωσε ο Τούχελ, προσθέτοντας ότι "τα χρονικά περιθώρια είναι στενά" για να αναρρώσει ώστε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Τσούπο-Μότινγκ ήταν αναπληρωματικός του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέχρι την φετινή σεζόν, αλλά έχει βρει τον εαυτό του από τότε που ο Πολωνός επιθετικός έφυγε για την Μπαρτσελόνα τον Ιούλιο.

Ο ανανεωμένος επιθετικός της Μπάγερν έχει πετύχει 17 γκολ σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Έχει επίσης βάλει τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια στο Champions League, συμπεριλαμβανομένου ενός εναντίον της πρώην ομάδας του, της Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των 16.

Ο Σερτζ Γκνάμπρι, ο Σάντιο Μανέ ή ο Τόμας Μίλερ θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν στην επίθεση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Τούχελ ως προπονητής της ομάδας μετά την αντικατάσταση του Γούλιαν Νάγκελσμαν τον περασμένο μήνα.

Ο επαναληπτικός αγώνας των προημιτελικών διεξάγεται στη Γερμανία την Τετάρτη 19 Απριλίου. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Τσέλσι στα ημιτελικά.