Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει κόντρα στην Έβερτον ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση ενάντια στην Έβερτον (08/04, 14:30) έπειτα από τρεις μήνες απουσίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει κόντρα στην Έβερτον ο Έρικσεν

Με μια πολύ σημαντική επιστροφή αναμένεται να παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον (08/04, 14:30).

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσε πως θα έχει κανονικά στην διάθεσή του για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες απουσίας τον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Από την άλλη μεριά, ο Ολλανδός τεχνικός έκανε γνωστό πως εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Λουκ Σο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα από την αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ.

«Ο Λουκ Σο δεν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Έβερτον και πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί, την επόμενη εβδομάδα, τα καλά νέα είναι ότι ο Έρικσεν γύρισε στις προπονήσεις και θα είναι αύριο (8/4) στην αποστολή της ομάδας», ανέφερε ο Τεν Χάαγκ.