Οι οπαδοί της Τίγκρε έριξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με των αντιπάλων

Οι οπαδοί της Τίγκρε θέλησαν να επιτεθούν στο λεωφορείο της Σάο Πάουλο, ωστόσο το μπέρδεψαν με αυτό της ομάδας τους με αποτέλεσμα να ρίξουν πέτρες στο λεωφορείο των παικτών τους.

Οι οπαδοί της Τίγκρε έριξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με των αντιπάλων

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη πριν από την έναρξη του αγώνα της Τίγκρε με τη Σάο Πάουλο για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας τους, γιατί το μπέρδεψαν, νομίζοντας ότι είναι των αντιπάλων.

Μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων υπάρχει μίσος που "γεννήθηκε" στους τελικούς του Κόπα Σουνταμερικάνα του 2012. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Τίγκρε έληξε 0-0 και στη ρεβάνς στη Βραζιλία το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Σάο Πάουλο και οι παίκτες της Τίγκρε αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν απειλές από την αστυνομία με όπλα.

Η άλλη πλευρά ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες της Τίγκρε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια άρχισαν να κάνουν ζημιές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την αστυνομία να επεμβαίνει.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε κανονικά και για την ιστορία, η Σάο Πάουλο επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.