Λάμπαρντ: «Εύκολη απόφαση, η Τσέλσι είναι η ομάδα μου»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τσέλσι και τόνισε πως ήταν εύκολο γι' αυτόν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Λάμπαρντ: «Εύκολη απόφαση, η Τσέλσι είναι η ομάδα μου»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Τσέλσι, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο 44χρονος κόουτς ανέλαβε το ρόλο του υπηρεσιακού έως το τέλος της σεζόν και τόνισε πως ήταν μία απόφαση εύκολη γι' αυτόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Φρανκ Λάμπαρντ:

«Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα να επιστρέψω, αφού η Τσέλσι είναι η ομάδα μου και έχω πολλά αισθήματα για εκείνη. Πήρα ένα διαφορετικό μονοπάτι όταν αποχώρησα, αλλά είμαι ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω δουλέψει με πολλούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Καταλαβαίνω τι θέλουν οι φίλαθλοι της Τσέλσι και θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους».

Για το μεγάλο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του: «Οι κορυφαίες ομάδες έχουν μεγάλα ρόστερ. Πρέπει να κάνεις κάθε ποδοσφαιριστή να νιώσει ότι είναι σημαντικό μέλος της ομάδας. Θα υπάρχει ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση κατάλληλα».

Για τον Μάουντ: «Γνωρίζω ότι αντιμετώπισε μερικά προβλήματα τραυματισμών. Ξέρω τι μπορώ να πάρω από τον Μάουντ, αλλά θέλω να τον δω να αποδίδει στο γήπεδο. Έχουμε καλή σχέση, οπότε θα είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία».

Για τους στόχους του: «Να διατηρήσω την αυτοπεποίθηση της ομάδας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θέλουμε να νικήσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας. Έχω τεράστια πίστη στους παίκτες μας».

Για τους φιλάθλους της Τσέλσι: «Είμαι ευγνώμον προς όσους χαίρονται με την επιστροφή μου. Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν χαίρονται, τους διαβεβαιώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα με υποστήριζαν και τους ευχαριστώ».

Για τους στόχους της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχω ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλω να πετύχω στο διάστημα που θα παραμείνω στον πάγκο της ομάδας. Στόχος μου είναι να μπούμε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πολύ ταλέντο. Θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ».