Λίβερπουλ: Με Φαν Ντάικ και Χάκπο κόντρα στην Άρσεναλ

«Ετοιμοπόλεμοι» θα είναι οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κόντι Χάκπο για το Κυριακάτικο (9/4) ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» για την Premier League.

Λίβερπουλ: Με Φαν Ντάικ και Χάκπο κόντρα στην Άρσεναλ

Θετικά είναι τα μηνύματα από το «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ, ενόψει του Κυριακάτικου (9/4) σπουδαίου αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι» θα έχουν στην αποστολή τους τόσο τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όσο και τον Κόντι Χάκπο για το ματς με τους «κανονιέρηδες», αφού αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρούνταν από ίωση που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς με την Τσέλσι (0-0) την περασμένη Τρίτη, ενώ ο Χάκπο αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Και οι δύο επέστρεψαν πλέον στις προπονήσεις και θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους, Γιούργκεν Κλοπ.

Σημειώνεται ότι η Λίβερπουλ αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ συνεχίζει τη μάχη της για τη διεκδίκηση μιας θέσης στη βαθμολογία που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.