Εμπαπέ: «Η Παρί δεν είναι… Κιλιάν Σεν Ζερμέν»

Η αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ στη διαφημιστική καμπάνια της Παρί Σεν Ζερμέν, που πρωταγωνιστεί ο ίδιος σε όλο το σποτ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές φαίνονται για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Εμπαπέ: «Η Παρί δεν είναι… Κιλιάν Σεν Ζερμέν»

Την αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ προκάλεσε η διαφημιστική καμπάνια της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτήν ο Γάλλος επιθετικός πρωταγωνιστεί σε όλο το σποτ, ενώ για ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίζονται κάποιοι ακόμα παίκτες των Παριζιάνων, όπως επίσης η γυναικεία ομάδα και οι οπαδοί.

«Μόλις έλαβα μέρος στην προβολή της καμπάνιας ανανέωσης του συλλόγου για τη σεζόν 2023-2024. Δεν ενημερώθηκα ποτέ για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Έμοιαζε με βασική συνέντευξη κατά τη διάρκεια "μιας ημέρας μάρκετινγκ συλλόγου”. Δεν συμφωνώ με αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Γι’ αυτό παλεύω για ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι η Κιλιάν Σεν Ζερμέν», έγραψε ο 24χρονος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.