Φιορεντίνα: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Άμραμπατ

Ο ατζέντης του Σοφιάν ΆμραμπατΜοχάμεντ Σινούχ, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Μαροκινού μέσου να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φιορεντίνα: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Άμραμπατ

Φιορεντίνα και Σοφιάν Άμραμπατ αναμένεται να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαροκινός χαφ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, προσελκύοντας την κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ωστόσο οι «βιόλα» αρνήθηκαν όλες τις προτάσεις που έφτασαν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Άμραμπατ, Μοχάμεντ Σινούχ, ο Άμραμπατ αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, καθώς ο ιταλικός σύλλογος του είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που παρέμενε στην ομάδα με το τέλος της μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου, θα του επέτρεπε να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Τον Ιανουάριο η διοίκηση απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε, αλλά υποσχέθηκε στον Άμραμπατ ότι το καλοκαίρι θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σινούχ.

Ο Άμραμπατ έχει πραγματοποιήσει 39 εμφανίσεις φέτος, ενώ για την απόκτησή του συνεχίζουν να ενδιαφέρονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του.