Κίμιχ: «Πρέπει να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε θέληση»

Ο Τζόσουα Κίμιχ σε δηλώσεις του εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από την Φράιμπουργκ στο Κύπελλο Γερμανίας.

Κίμιχ: «Πρέπει να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε θέληση»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Μπαγερν Μονάχου από την Φράιμπουργκ στο Κύπελλο Γερμανίας ο δεύτερος αρχηγός των Βαυαρών, Τζόσουα Κίμιχ.

Ο 28χρονος μπακ-χαφ των πρωταθλητών Γερμανίας τόνισε ότι η ομάδα του πολλές φορές παίζει χωρίς το απαραίτητο πάθος, προσθέτοντας ότι ο θυμός που υπάρχει πρέπει να μετατραπεί σε θέληση, ενόψει της μάχης για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίμιχ:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί χάσαμε έναν τίτλο. Αυτό μας πονάει πολύ, ειδικά όταν σκεφτόμαστε το πώς αποκλειστήκαμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Γενικότερα, χάνουμε πολλά παιχνίδια στα οποία είχαμε προηγηθεί. Τέτοιες μέρες πονάνε πολύ και παλεύω με τον εαυτό μου για να μην τρελαθώ τελείως και χάσω την ψυχραιμία μου.

Νομίζω ότι πολλές φορές παίζουμε χωρίς πάθος. Δεν καταφέρνουμε να κλειδώσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε τις νίκες. Κόντρα στην Φράιμπουργκ είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό για να προκριθούμε. Τώρα, πρέπει να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε πάθος και θέληση. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να παίζουμε με περισσότερο συναίσθημα».