Αλ Χιλάλ: Επίσημη πρόταση στον Λιονέλ Μέσι

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία.

Αλ Χιλάλ: Επίσημη πρόταση στον Λιονέλ Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Αλ Χιλάλ έκανε το πρώτο βήμα στη μάχη που δίνει για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία, ο σύλλογος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον διεθνή άσο και ελπίζει πλέον να λάβει τη θετική του απάντηση ώστε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

«Εάν ο Μέσι αποδεχτεί την τεράστια προσφορά, θα ήταν μια σημαντική ώθηση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα παίζουν στο επαγγελματικό της πρωτάθλημα (σ.σ. Κριστιάνο Ρονάλντο).

Η πρόταση περιλαμβάνει κάθε είδους πλεονέκτημα για τον παίκτη και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022, αρχηγού της Αργεντινής και νικητή του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022», σημειώνει χαρακτηριστικά η «Saudi Gazette».

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα φιλοδοξεί να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι στο «Καμπ Νόου».

Επιπρόσθετα, πληροφορίες θέλουν τον πατέρα και ατζέντη του Αργεντινού επιθετικού να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Ριάντ.