Φούλαμ: «Καμπάνα» 8 αγωνιστικών στον Μίτροβιτς, δύο στον Μάρκο Σίλβα

Με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ για την επίθεσή του στον διαιτητή στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο προπονητής Μάρκο Σίλβα με δύο αγωνιστικές.

Φούλαμ: «Καμπάνα» 8 αγωνιστικών στον Μίτροβιτς, δύο στον Μάρκο Σίλβα

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» στην Αγγλία τόσο για τον επιθετικό της Φούλαμ, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, όσο και τον προπονητή των λονδρέζων, Μάρκο Σίλβα, που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα του περασμένου μηνός.

Ο Σέρβος επιθετικός επιτέθηκε στον διαιτητή για την αποβολή του Γουίλιαν και τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι ανέτρεψαν τελικά το 0-1 και πήραν τη νίκη με 3-1 που τους έστειλε στα ημιτελικά τη διοργάνωσης.

Ο Μίτροβιτς τιμωρήθηκε τελικά με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ.

Παράλληλα, ο προπονητής Μάρκο Σίλβα, που διαμαρτυρήθηκε στο ματς, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, ενώ σημειώνεται ότι τόσο ο παίκτης όσο και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού απολογήθηκαν στο διαιτητή για τα όσα έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι.

Πλέον, μένει να φανεί αν η Φούλαμ θα καταθέσει έφεση κατά της ποινής.