Ο Ρανιέρι δεν επιβεβαιώνει για Ρόμα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει ο επικρατέστερος διάδοχος του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, στην περίπτωση που αποφασιστεί η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ρόμα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν.

Ο Ρανιέρι δεν επιβεβαιώνει για Ρόμα

Ο Ρανιέρι, που δεν εργάζεται αυτή την εποχή, μετά την αποχώρησή του από τη Ναντ στο τέλος της περσινής περιόδου, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα.

«Είμαι ένας πραγματικός οπαδός, έχω τη Ρόμα στην καρδιά μου, αλλά ελπίζω ο Ντι Φραντσέσκο να αντιστρέψει την κατάσταση», είπε ο Ιταλός προπονητής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Anch'io Sport". «Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Ιταλία, αλλά για οικονομικούς λόγους παραχωρήθηκαν τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν η "σπονδυλική στήλη" της ομάδας», εξήγησε ο Ρανιέρι.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Άλισον μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, όπως επίσης οι μέσοι Ράτζα Ναϊνγκολάν στην Ίντερ και Κέβιν Στρόουτμαν στη Μαρσέιγ.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, δήλωσε ότι ήταν «αηδιασμένος» από την ομάδα του μετά την ήττα με 2-0 από την Μπολόνια, που την έριξε στην 14η θέση της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Ο Ρανιέρι, παλιός αμυντικός της Ρόμα, βρέθηκε στην τεχνική της ηγεσία το διάστημα 2009-2011.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ