Πιόλι: "Να δώσουμε συνέχεια σε αυτήν την μεγάλη νίκη"

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ήταν γεμάτος επαίνους για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στην χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Νάπολι.

Πιόλι: "Να δώσουμε συνέχεια σε αυτήν την μεγάλη νίκη"

Η Μίλαν πραγματοποίησε αναμφίβολα την καλύτερη φετινή της εμφάνιση ακριβώς την στιγμή που το χρειαζόταν περισσότερο, καθώς επικράτησε ολοκληρωτικά της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, με τους Ραφαέλ Λεάο (2 γκολ), Μπραχίμ Ντίαζ και Αλέξις Σάιλεμεκερς να σκοράρουν.

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε στο Milan TV μετά το τέλος του αγώνα για να μιλήσει για την εμφάνιση των Ροσονέρι.

"Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το παίξαμε καλά. Ήταν ένα ματς που παίχτηκε καλά, αλλά πρέπει να σκεφτούμε άμεσα την Παρασκευή. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίξουμε και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε.

"Ας σκεφτούμε την Παρασκευή και μετά θα σκεφτούμε το Champions League. Θα είναι έντονα και δύσκολα παιχνίδια με τη Νάπολι, αλλά τώρα κατευθυνόμαστε μόνο προς την Έμπολι. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη νίκη.

Η επιθυμία και η αποφασιστικότητα δεν μπορεί ποτέ να λείπουν από κάθε παιχνίδι. Η συνοχή και η επιθυμία για θυσίες είναι πάρα πολύ σημαντικές, όταν το κάνουμε αυτό καταφέρνουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Πρέπει να είναι πάντα έτσι. Οι αντίπαλοι θέλουν επίσης να κερδίζουν παιχνίδια. Σήμερα παίξαμε 120% και κερδίσαμε. Έτσι πρέπει να είναι και τους επόμενους δύο μήνες".