Νάπολι: Διαμαρτυρία των οργανωμένων για τα ακριβά εισιτήρια

Οι οπαδοί της Νάπολι έκαναν γνωστό πως στην αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στη Μίλαν για τη Serie A δεν θα τραγουδήσουν συνθήματα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πολύ ακριβά εισιτήρια. 

Νάπολι: Διαμαρτυρία των οργανωμένων για τα ακριβά εισιτήρια

Την ώρα που η Νάπολι είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του Σκουντέντο ύστερα από 33 χρόνια, οι οπαδοί της εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα ακριβά εισιτήρια.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση απέναντι στη Μίλαν για την 28η αγωνιστική της Serie A δεν θα σηκώσουν σημαίες της ομάδας και δεν θα τραγουδήσουν συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως ξεκαθαρίζουν σε ανακοίνωση τους, αιτία της εν λόγω απόφασης είναι αφενός τα πολύ ακριβά εισιτήρια στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και αφετέρου οι εξαγγελίες του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχετικά με μέτρα που αναμένεται να πάρει η ομάδα του ιταλικού νότου, προκειμένου να αποκλείσει από το γήπεδο μερίδα οπαδών που προκαλεί επεισόδια.

Επίσης, οι οργανωμένοι φίλοι των «παρτενοπέι» καλούν τον κόσμο να τραγουδήσει μόνο στους δρόμους της πόλης και έξω από το γήπεδο. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων αναφέρονται στην ανακοίνωση των οπαδών της Νάπολι:

«Λιγότεροι οπαδοί και περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Ποιες οικογένειες; Αν κρίνουμε από τις τιμές μάλλον μόνο οι πλούσιες».