Μίλαν: "Πιο κοντά από ποτέ" στην ανανέωση ο Λεάο

Ένα βήμα πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μίλαν φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ράφαελ Λεάο. Οι πρόσφατες συζητήσεις ήταν πολύ θετικές και η διαπραγμάτευση φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μίλαν: "Πιο κοντά από ποτέ" στην ανανέωση ο Λεάο

Το τρέχον συμβόλαιο του Ράφαελ Λεάο με τους Ροσονέρι λήγει το 2024 και οι δύο πλευρές εργάζονται εδώ και αρκετούς μήνες για την ανανέωσή του. Ήταν μια κουραστική διαδικασία, και η φόρμα του εξτρέμ έχει πληγεί επίσης από το θέμα.

Σύμφωνα με την Relevo, ο Λεάο είναι "πιο κοντά από ποτέ" στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μίλαν. Ο παίκτης πάντα έκανε γνωστό ότι θέλει να ανανεώσει, αλλά το πρόβλημα ήταν κυρίως οικονομικό, που αφορούσε αυτούς που χειρίζονται τις υποθέσεις του.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και ήταν θετικές, με τις διαπραγματεύσεις πλέον να φαίνεται πως βρίσκονται στην τελική ευθεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το σίριαλ ήταν πολύ μακρύ και απογοητευτικό, και επειδή ο Λεάο δεν έχει σκοράρει με την Μίλαν από το παιχνίδι με τη Λέτσε τον Φεβρουάριο. Αφού έσπασε την ξηρασία του γκολ κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής και με την ανανέωση να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ίσως βρει ξανά τη φόρμα του για τους Ροσονέρι.