Ριτσάρλισον: «Δεν δέχομαι να λένε ψέματα»

Ο Ριτσάρλισον πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κακές σχέσεις με τον Αντόνιο Κόντε.

Ριτσάρλισον: «Δεν δέχομαι να λένε ψέματα»

Ένα δημοσίευμα του δημοσιογράφου, Γκαστόν Εντούλ προκάλεσε την αντίδραση του Ριτσάρλισον στα social media. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός ρεπόρτερ του «TyC Sports» είχε γράψει πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο Κριστιάν Ρομέρο δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πρώην προπονητή τους στην Τότεναμ, τον Αντόνιο Κόντε.

Στο ίδιο ρεπορτάζ έγραφε ότι και οι δύο ήταν έτοιμοι να φύγουν από το κλαμπ σε περίπτωση που δεν αποχωρούσε ο Ιταλός προπονητής. Ο Ριτσάρλισον πήρε θέση για όλα αυτά αι θέλησε να βάλει τέλος σε αυτή τη φημολογία.

«Το να με αμφισβητούν και να μου κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις μου, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και το δέχομαι., Το να λένε όμως ψέματα για μένα, δεν το δέχομαι! Είχα πάντα πολύ σεβασμό για τον Κόντε και όλους τους προπονητές μου. Με βοήθησε πολύ κατά την έλευσή μου στην Τότεναμ και όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα (ακόμα και αν ήταν δημόσια), το λύναμε με βάσει τη συζήτηση και τον επαγγελματισμό, και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δεν είχα ηγηθεί μίας ομάδας εναντίον του, σχεδόν το αντίθετο συνέβη. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα περίμενε από μένα και δεν έκαναν αρκετά για τον ίδιο ώστε να μείνει.

Όταν έφυγε, του έστειλα ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον και δίνοντάς του ευχές που αξίζει! Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος που ευθύνεται για αυτό το απαίσιο ψέμα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου ή να με ακούσει. Κακός επαγγελματίας και κακός χαρακτήρας! Ντροπή και σε σένα TyC Sports», έγραψε ο Ριτσάρλισον.