Ο πατέρας του Φάτι θέλει ο γιος του να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο πατέρας του Ανσού Φατί, Μπόρι, θέλει ο γιος του να φύγει από την Μπαρτσελόνα λόγω της έλλειψης λεπτών συμμετοχής του Ισπανού εξτρέμ την φετινή σεζόν.

Ο πατέρας του Φάτι θέλει ο γιος του να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο 20χρονος Ανσού Φατί έχει ξεκινήσει μόλις σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα φέτος, γεγονός που έχει οδηγήσει τον πατέρα του να δηλώσει δημόσια την απογοήτευσή του.

Ο επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα το 2012 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019, συνδέθηκε με μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τμήματα των μέσων ενημέρωσης τον Φεβρουάριο, αλλά ο Τσάβι δήλωσε ότι είχε "μεγάλες ελπίδες" για τον Φάτι.

"Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα μακριά από την Μπάρτσα. Αλλά ο Ανσού θέλει να μείνει", δήλωσε ο πατέρας του Φατί στην ισπανική αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή El Partidazo de COPE.

"Μιλάμε για το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα, έναν Ισπανό διεθνή και ένα αστέρι που έχει περάσει από τη La Masia. Ο Ανσού δεν θέλει να φύγει, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει στο ποδόσφαιρο.

Μίλησα με τον Ματέου Αλεμάνι (διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα) και τον Ζόρντι Κρόιφ (αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα) και μου είπαν ότι ο Ανσού Φατί είναι μέρος της κληρονομιάς της Μπαρτσελόνα, λένε ότι τον θέλουν. Το πρώτο πράγμα που είπε ο Ανσού στον ατζέντη του Χόρχε Μέντες είναι ότι είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και δεν σκέφτεται να φύγει. Σκεφτόμουν άλλα πράγματα, αλλά επέμεναν "μπαμπά, δεν συμφωνώ μαζί σου. Θέλω να είμαι εδώ'.

Αξίζει να παίζει περισσότερα λεπτά, δεν μπορεί να παίζει μόνο ένα ή δύο παιχνίδια κάθε τόσο. Ως πατέρας, είμαι έξαλλος. Δεν πρόκειται να πάω στο Καμπ Νόου τώρα. Πριν από ένα χρόνο είχε καλές προτάσεις, αλλά δεν ήθελε να τις ακούσει.

Ο Τσάβι είναι καλό παιδί. Τον καταλαβαίνω. Όταν μίλησα μαζί του είπε ότι ο Ανσού έπρεπε να δυναμώσει τα πόδια του και το έκανε αυτό".

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στη δράση το Σάββατο, όταν αντιμετωπίζει την Έλτσε για τη La Liga.