Μάντσεστερ Σίτι: Εξετάζει την περίπτωση του Γκάμπρι Βέιγκα

Ο Γκάμπρι Βέιγκα της Θέλτα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Μάντσεστερ Σίτι: Εξετάζει την περίπτωση του Γκάμπρι Βέιγκα

Στην «μάχη» για την απόκτηση του Γκάμπρι Βέιγκα και η Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», μετά την Ρεάλ Μαδρίτης και οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Αγγλίας έχουν προσεγγίσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Θέλτα, στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκουντογκάν να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και τον Μπερνάντο Σίλβα κατά πάσα πιθανότητα να αποχωρεί από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν, οι «πολίτες» έχουν στραφεί στην περίπτωση του Βέιγκα, για το οποίο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Ισπανού περιλαμβάνει ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ, με τον πρόεδρο της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνο, σε δηλώσεις του να αναφέρει πως δύσκολα θα παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο και την νέα σεζόν.

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Γκάμπρι Βέιγκα, αλλά πρόκειται να τον αγοράσουν από μας. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Ξέρουμε μερικές από τις προσφορές του και είναι αδύνατον να τις ματσάρουμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν. Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν μας ρώτησαν, δεν ξέρουμε αν έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη. Από τις πρώτες δέκα ομάδες της Premier League, οι τέσσερις έχουν επικοινωνήσει μαζί του», δήλωσε ο πρόεδρος της Θέλτα.

Ο Βέιγκα μετράει την φετινή σεζόν με την φανέλα των Κελτών 28 συμμετοχές, με εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 1.682 λεπτά συμμετοχής.