Μίλαν: Καμία εξέλιξη με Λεάο μέχρι τον Ιούνιο

Δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του Ράφαελ Λεάο με την Μίλαν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μίλαν: Καμία εξέλιξη με Λεάο μέχρι τον Ιούνιο

Ο Ράφαελ Λεάο δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα για την Μίλαν, καθώς είναι χωρίς γκολ εδώ και δύο μήνες και οι εμφανίσεις του έχουν αφήσει πολλά περιθώρια για να γίνουν επιθυμητές. Εν τω μεταξύ, τα πρωτοσέλιδα συνεχίζουν να καταπιάνονται σχετικά με το μέλλον του, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024, κάτι που του δίνει λιγότερο από 18 μήνες υπόλοιπο στη συμφωνία του.

Ο ρεπόρτερ της Μίλαν, Κάρλο Πελεγκάτι μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο MilanNews και έδωσε τη δική του εικόνα για την κατάσταση που σχετίζεται με την ανανέωση του Λεάο, ξεκινώντας δηλώνοντας ότι "μέχρι τον Ιούνιο δεν θα συμβεί τίποτα" επειδή η "κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη".

"Ελπίζω ότι η Μίλαν θα καταλάβει τώρα αν ο Λεάο θα μείνει ή όχι για να κινηθεί και να είναι έτοιμη. Παίρνεις ρίσκα όταν κρατάς έναν παίκτη και πάντα ελπίζεις ότι μπορεί να βελτιωθεί", είπε.

"Ήταν μια κάπως δύσκολη χρονιά και ως εκ τούτου η τιμή του έπεσε φυσιολογικά. Δεν ξέρω ποιο πρωτάθλημα είναι καλύτερο για τον τρόπο παιχνιδιού του, το σημαντικό είναι ότι δεν τον χάνεις τζάμπα".

Συνεχίζει να υπάρχει συζήτηση για το ποια θέση είναι η καλύτερη για τον Λεάο, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ως αριστερός εξτρέμ, σέντερ φορ και δεύτερος επιθετικός από την άφιξή του στον σύλλογο, ενώ αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως αριστερός επιθετικός μέσος σε ένα 3-4-2-1.

"Ξεκίνησε επίσης από τα αριστερά εναντίον της Σαλερνιτάνα, αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά. Αν ήταν ένας παίκτης με πολλά ερεθίσματα και εφαρμογή, ίσως η ιδέα της αλλαγής θέσης να του έδινε υψηλότερη ποιότητα απόδοσης.

"Πλέον είναι της μόδας να μιλάμε για τον Γεωργιανό της Νάπολι, αλλά σκοράρει γκολ σε αρκετά κεντρική θέση. Για εμάς ο Λέο είναι ο κορυφαίος παίκτης, έστω κι αν τώρα τον έχει ξεπεράσει ο Τεό, αλλά δεν πρέπει να πηγαίνουμε τους παίκτες στον αναλυτή.

"Οι παίκτες παίζουν, είχαμε χίλιους πρωταθλητές, τον συγκρίνουμε με τον Σεφτσένκο, τον Ιντζάγκι με τους μεγάλους του παρελθόντος, ο Πιερίνο Πράτι ξεκινούσε από την αριστερή πτέρυγα, μετά κάποια στιγμή πήγε ενδιάμεσα και ο Κιαρούτζι έπαιζε αριστερά. Έπαιξε, κέρδισε και σκόραρε".