«Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών η Ρόμα δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην αγορά του Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

«Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Ο Μαντί Καμαρά ήθελε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα. Ο μέσος από τη Γουινέα αποκτήθηκε από τους τζιαλορόσι» για να καλύψει το κενό του Βαϊνάλντουμ και είναι γεγονός ότι στο πρώτο μισό της είχε πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Βέβαια, ακόμα και εκείνη την περίοδο δεν είχε κατορθώσει να γίνει απαραίτητος στον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού είχε παίξει σε μόλις 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ ο Καμαρά έχει μηδαμινό χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Αφρικανός θεωρείται πως είναι στο περιθώριο του ρόστερ της Ρόμα. Μάλιστα τα ρεπορτάζ των Ιταλών επισημαίνουν ότι ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει σε άλλα ματς για να μην προκύψει αυτόματη αγορά από τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι η Ρόμα δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει στο ρόστερ ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνει με την οψιόν που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση που ενεργοποιούνταν η αγορά του Μαντί η Ρόμα θα έπρεπε να καταβάλει στον Ολυμπιακό το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το κάνουν οι «τζιαλορόσι» και αυτή τη στιγμή εκείνο που ισχύει είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα.