«Επτάρα» στην Κέλεν η Ντουντελάνζ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League νίκησε με 7-1 την Κέλεν για το Κύπελλο Λουξεμβρούργου.

«Επτάρα» στην Κέλεν η Ντουντελάνζ!

Στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League βρίσκεται η Ντουντελάνζ, η οποία στα μέσα της εβδομάδας έχασε στην έδρα της 1-0 από τη Μίλαν. Η αντίπαλος των Πειραιωτών είχε αγώνα για το Κύπελλο Λουξεμβούργου και συγκεκριμένα για τη φάση των «32». Η Ντουντελάνζ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ερασιτεχνική Κέλεν, την οποία και διέλυσε με σκορ 7-1.

Το 0-1 έγινε στο 7’ με τον Άγκοβιτς και στο 14’ ο Γένσεν σημείωσε το 0-2 για τη Ντουντελάνζ. Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 17’ με τον Άγκοβιτς έκανε το 0-3. Η Κελέν παρά το 0-3 δεν έβγαινε από την άμυνα της και στο 35’ ο Πέρεζ έκανε το 0-4 για τη Ντουντελάνζ.

Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη η Ντουντελάνζ έκανε το 0-5 στο 64’ με τον Πέρεζ, ενώ στο 68’ ήταν η σειρά του Άγκοβιτς να σκοράρει για το 0-6. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια και στο 85’ ο Πέρεζ σημείωσε ακόμα ένα γκολ για το 0-7, ενώ η Κέλεν έβαλε το γκολ της τιμής στο 86’ με τον Ρομπέρτο.

ΚΕΛΕΝ: Άρνολντ, Ρομπέρτο, Χέλεμπραντ, Λουντοβισί, Γκόμες Φεράζ, Ντε Μαρίνι, Ντα Κάι, Ντεσγκράντς, Μπούτσι, Κότσαν (46' Ντούριτς), Ντεμέιερ (65' Ζάτον).

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Φρίσινγκ (46' Εσπόζιτο), Ντε Σόουσα Μορέιρα, Μπίσεβατς, Πόκαρ, Γένσεν, Στουμφ (76' Γκονσάλβες), Γιορντάνοφ (46' Κένια), Άγκοβιτς, Μελίς, Πέρεζ, Ντραμέ.