Μίλαν: «Φωτιά» μπροστά, κενά πίσω (vids)

Σοκ για για την Μίλαν, 2-2 με την Αταλάντα με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Μεγάλη ποιότητα μπροστά, αλλά σοβαρές αδυναμίες στην άμυνα η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Μίλαν: «Φωτιά» μπροστά, κενά πίσω (vids)

Στις καθυστερήσεις την «πάτησε» η Μίλαν στο ματς με την Αταλάντα και με το γκολ του Ριγκόνι ισοφαρίστηκε σε 2-2, στο ματς για την 5η αγωνιστική της Serie A, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε μόλις στο 2' με έξοχο σουτ του Ιγκουαΐν μετά από σέντρα του Σούσο και είχε τον πλήρη έλεγχο. Ο Μποναβεντούρα που ήταν σε εξαιρετική βραδιά πέτυχε γκολ στο 20΄με κεφαλιά αλλά ο διαιτητής είδε το VAR και το ακύρωσε για οφσάιντ που δεν είχε αντιληφθεί στη ροή της φάσης. Η Αταλάντα απείλησε στο 33 με κοντινή κεφαλιά του Πάσαλιτς μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά ο Μποναβεντούρα θα μπορούσε να σκοράρει ξανά στο 39΄καθώς η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Κεσιέ αστόχησε στο άδειο τέρμα. Στο 44΄ο Κεσιέ έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία από μπαλιά του Ιγκουαΐν.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Ζαπάτα η Αταλάντα έγινε πολύ επικίνδυνη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53΄με πλασέ του Γκόμες. Όμως η Μίλαν βρήκε τη δύναμη να επιτεθεί σωστά και στο 63΄πάλι από σέντρα του Σούσο ο Μποναβεντούρα έγραψε με ταχύτατη ενέργεια στο πλασέ το 2-1. Ο Γκατούζο προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη, με την Αταλάντα να επιτίθεται μαζικά στο τέλος -αφού γλίτωσε από ένα δοκάρι του Ιγκουαΐν στο 86-, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 89' (απέκρουσε ο Ροντρίγκες πάνω στη γραμμή), αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ριγκόνι πήρε το ριμπάουντ μετά την έξοχη απόκρουση του Ντοναρούμα στο σουτ του Ζαπάτα και έκανε το τελικό 2-2.

Μποναβεντούρα, Σούσο και Κεσιέ ήταν σε πολύ καλή βραδιά, όμως η Μίλαν δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά της στο πρώτο ημίχρονο και πλήρωσε τις σοβαρές ελλείψεις της στην άμυνα.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (66΄Αμπάτε), Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίλια, Κεσιέ, Μποναβεντούρα (74΄Μπακαγιόκο), Σούσο, Τσαλκάνογλου, Ιγκουαΐν

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Μασιέλο, Καστάνιε, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόσενς (75΄Ίλισιτς), Πάσαλιτς (46΄Ριγκόνι), Γκόμες, Μπάροου (46΄Ζαπάτα).

Το 1-0 από τον Ιγκουαΐν

Το 1-1 από τον Γκόμεζ

Ο Μποναβεντούρα κάνει το 2-1

Και το 2-2 από τον Ριγκόνι