Βρσάλικο: Kρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται ατζέντης!

Κροατικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σίμε Bρσάλικο αποφάσισε ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ν' ασχοληθεί με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών.

Βρσάλικο: Kρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται ατζέντης!

Έτοιμος να πάρει την μεγάλη απόφαση για ν' αποχωρήσει από την ενεργό δράση φέρεται να είναι ο Σίμε Βρσάλικο, λόγω των αρκετών τραυματισμών, που είχε τα τελευταία χρόνια.

Αυτό υποστηρίζουν για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και της Ατλέτικο Μαδρίτης, δημοσιεύματα στην πατρίδα του, Κροατία, που υποστηρίζουν ότι θα μείνει στη χώρο από το ...μετερίζι του ατζέντη ποδοσφαριστών!

Mάλιστα σημειώνουν πως ήδη ο 31χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 10/1/1992) πρώην μπακ των πρωταθλητών Ελλάδος, έχει σε γνωστό γραφείο μάνατζερ με επικεφαλής τον Σέρβο Βλάντο Λέμιτς.

Ο Βρσάλικο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια και για αυτό το λόγο το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρώην διεθνής Κροάτης εν συνεχεία υπέγραψε στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε σε εννιά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Τις περισσότερες τις μέτρησε στο Europa League (4), ενώ συνολικά αγωνίστηκε 664 λεπτά. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τους ερυθρόλευκους ήταν στο παιχνίδι με τη Ναντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ στη Super League αγωνίστηκε τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.