Αποθεώνει Αλέξις Σάντσες ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε με θερμά λόγια για την παρουσία του Αλέξις Σάντσες στην Μαρσέιγ. Τι άλλο είπε ο άσος του Ολυμπιακού. 

Αποθεώνει Αλέξις Σάντσες ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά καλείται διαρκώς από ΜΜΕ της Μασσαλίας να σχολιάσει την πορεία της Μαρσέιγ και αυτή τη φορά ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία του Αλέξις Σάντσες.

«Πάνω απ' όλα είναι παθιασμένος. Και το πάθος φέρνει αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Η Μαρσέιγ αναπνέει για το ποδόσφαιρο και ο Σάντσες έχει ταιριάξει απολύτως στην ομάδα. Είναι Χιλιανός και είναι συνηθισμένος να παίζει σε θερμή ατμόσφαιρα. Στην αρχή είχαμε κάποιες αμφιβολίες επειδή δεν είχε πολλές συμμετοχές στην Ίντερ, αλλά βρήκε αμέσως τον εαυτό του σε ένα κλαμπ που ταιριάζει στην προσωπικότητά του. Είναι διαφορετικός από τους άλλους, έχει περάσει από μεγάλες ομάδες και αποτελεί παράδειγμα και για τους νεότερους. Όταν παίκτες 12 ή 13 χρόνια μικρότεροι τον βλέπουν να δίνει τα πάντα, υποχρεώνονται να κάνουν το ίδιο. Λένε μέσα τους, έ όχι δεν μπορεί να τρέχουμε λιγότερο από εκείνον».

Ο Βαλμπουενά σε άλλη διαδικτυακή παρουσία του θυμήθηκε την σεζόν που πήρε τίτλο με την Μαρσέιγ το 2010 όταν ο ίδιος συνεργαζόταν με σέντερ φορ όπως ο Μπραντάο, ο Νιάνγκ, ο Μοριέντες και ο πιτσιρικάς τότε Ζορντάν Αγιού.