Καρεμπέ: Στη Ρώμη για τον αγώνα κόντρα σε ομάδα του Βατικανού

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, θα πάρει μέρος σε αγώνα στη Ρώμη με άλλες προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου κόντρα σε ομάδα του Βατικανού.

Καρεμπέ: Στη Ρώμη για τον αγώνα κόντρα σε ομάδα του Βατικανού

Σε φιλικό αγώνα στη Ρώμη θα πάρει μέρος αύριο (21/3) ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με άλλες προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου (σ. τη «Variétés Club de France») κόντρα σε μία ομάδα 18 ιερέων που ανήκει στο Βατικανό, την «Fratelli Tutti».

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, ενώ μαζί με τον Καρεμπέ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Αρσέν Βενγκέρ, Κλοντ Πιελ, Βενσάν Καντελά, Ρομπέρ Πιρές, Βίλφριντ Εμπαπέ (σ. πατέρας του επιθετικού της Παρί), Σίντνεϊ Γκοβού και ο πρόεδρος του συλλόγου, βουλευτής Καρλ Ολίβ. Νωρίτερα το πρωί η ομάδα θα γίνει δεκτή από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Η «Variétés Club de France» ιδρύθηκε το 1971 και δίνει κατά μέσο όρο σαράντα αγώνες τον χρόνο, συγκεντρώνοντας χρήματα για την βοήθεια ανθρώπων και δομών που έχουν ανάγκη. Μέχρι τώρα έχει δώσει πάνω 2.200 αγώνες, ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι έχει δωρίσει περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.