Η... Εθνική απογοήτευση του Σάλιακα γίνεται κίνητρο για τη συνέχεια

Ο Μανώλης Σάλιακας βρίσκεται ποδοσφαιρικά στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική - τουλάχιστον για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Η... Εθνική απογοήτευση του Σάλιακα γίνεται κίνητρο για τη συνέχεια

Ο 26χρονος γίνεται όλο και πιο σημαντικός για την Σανκτ Πάουλι. Δεν είναι μόνο ότι έχει «κερδίσει» την εξέδρα των οπαδών της ομάδας μέσα από τις πολύ καλές του εμφανίσεις, αλλά και το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα.

Έχοντας πετύχει την ισοφάριση στο τελικό 2-1 της ομάδας του επί της Γκρόιτερ Φιρτ την περασμένη εβδομάδα (13ο λεπτό), σκόραρε ξανά την περασμένη Κυριακή στο ευρύ 5-0 επί της Σαντχάουζεν. Το γκολ και η γεμάτη παρουσία του ανάγκασε τις σχεδόν 3.000 φιλάθλους, που είχαν ταξιδέψει από το Αμβούργο, να τον αποθεώσουν.

Ο ίδιος περίμενε κλήση από τον Γκουστάβο Πογέτ, η οποία όμως ποτέ δεν ήρθε... «Φυσικά είμαι λυπημένος και απογοητευμένος που δεν κλήθηκα», είπε στο tag24.de Σάλιακας. «Αλλά δεν αμφισβητώ τον εαυτό μου, γιατί ξέρω τι κάνω εδώ». Ακόμα και τη μη κλήση του, τη βλέπει ως κίνητρο για να συνεχίσει να βελτιώνεται. «Θα βάλω τα δυνατά μου, γιατί θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα».

Το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής του, ο οποίος ενθάρρυνε τον παίκτη του για τη συνέχεια: «Ειδικά τώρα, του είπα ότι αν συνεχίσει έτσι, είναι θέμα χρόνου να τον καλέσουν». Κι αν ο Σάλιακας συνεχίσει ανάλογα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εκπληρώσει το όνειρό του να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 στη Γερμανία.

To γκολ με την Γκρόιτερ Φιρτ