Φούλαμ: Με ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Μίτροβιτς

Βαριά τιμωρία περιμένει τον Σέρβο επιθετικό της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, μετά την αποβολή του στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φούλαμ: Με ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Μίτροβιτς

Ακριβά είναι πιθανό να πληρώσει ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Σέρβος επιθετικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Κάβαναγκ, όταν ο τελευταίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» για χέρι του Γουίλιαν στο 75’, από το οποίο ήρθε τελικά και το γκολ της ισοφάρισης της Γιουνάιτεντ πριν την ανατροπή και τη νίκη με 3-1. Ο Σέρβος μάλιστα, έσπρωξε και τον ρέφερι και είδε την κόκκινη κάρτα. Μαζί του αποβλήθηκαν επίσης ο Γουίλιαν που υπέπεσε σε χέρι, όπως και ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μίτροβιτς κινδυνεύει πλέον με ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή, με τον Μάρκο Σίλβα να εκφράζει την ελπίδα του ότι οι ιθύνοντες της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας δεν θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους.

«Δεν είδα κάτι τόσο κακό. Ναι, ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή, ενώ θα έπρεπε να ελέγξει τα συναισθήματα του. Έχουμε δει την εικόνα και θα μιλήσουμε μαζί του. Ελπίζω οι αρμόδιοι, να αντιμετωπίσουν την υπόθεση με την σοβαρότητα που της αρμόζει και να κρίνουν με δίκαιο τρόπο τον ποδοσφαιριστή μας.

Η ιστορία με τον Κρις Κάβαναγκ είναι πολύ δύσκολη φέτος, δυστυχώς φέτος είμαστε πολύ άτυχοι μαζί του, απλά δεν καταλαβαίνω κάποιες αποφάσεις του. Φυσικά πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Είμαστε άνθρωποι αλλά πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το παιχνίδι.

Σε αυτή την περίπτωση αντίκρισα την κόκκινη κάρτα επειδή βγήκα έξω από τα όρια του πάγκου μου και όχι για τα λόγια μου. Δεν θα πω ψέματα, φώναξα στον διαιτητή και δεν του μίλησα με τον καλύτερο τρόπο, η απόφαση ήταν δίκαιη αλλά δεν με άκουσε. Αποβλήθηκα γιατί βγήκα έξω από τον επιτρεπόμενο χώρο», είπε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού.