Πλήγμα με Μουσιάλα στην Μπάγερν

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες και θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής Γερμανίας, αλλά και το ντέρμπι κορυφής της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ στην Bundesliga.

Πλήγμα με Μουσιάλα στην Μπάγερν

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στηn Μπάγερν Μονάχου, αφού σα να μην έφτανε η ήττα από τη Λεβερκούζεν (2-1) στην 25η αγωνιστική της Bundesliga, είδε και τον Τζαμάλ Μουσιάλα να τραυματίζεται.

Ο διεθνής Γερμανίας εξτρέμ υπέστη διάταση του μηριαίου και αναμένεται να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο εβδομάδες.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός από τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με το Περού και το Βέλγιο, ενώ θα μείνει εκτός και από το ντέρμπι κορυφής της Μπάγερν με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ (1/4) για την 26η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

«Όλοι ελπίζαμε ότι ο Τζαμάλ θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί, γιατί έχει μοναδικές ικανότητες. Γι’ αυτό είναι κρίμα για όλους που δεν θα είναι μαζί μας. Ελπίζουμε να είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει μετά τους διεθνείς αγώνες», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Χανς Φλικ.