FA Cup: Η κλήρωση των ημιτελικών - Στο βάθος... ντέρμπι του Μάντσεστερ

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ δεν κληρώθηκαν μεταξύ τους στα ημιτελικά του FA Cup και έτσι δεν αποκλείεται να κλείσουν ραντεβού στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

FA Cup: Η κλήρωση των ημιτελικών - Στο βάθος... ντέρμπι του Μάντσεστερ

Η Μπράιτον θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup. Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει επίσης την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον άλλο ημιτελικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Φούλαμ με 3-1 στο Ολντ Τράφορντ. Η Μπράιτον εξασφάλισε τη θέση της στο Γουέμπλεϊ μετά την νίκη της με 5-0 επί της Γκρίμσμπι Τάουν την Κυριακή.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε δύο φορές στο σκορ στην έδρα της Μπλάκμπερν Ρόβερς για να κερδίσει με 3-2 στο Bramall Lane. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε το δεύτερό του χατ-τρικ μέσα σε μια εβδομάδα και βοήθησε την Μάντσεστερ Σίτι να σφραγίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά μετά την νίκη της με 6-0 επί της Μπέρνλι το Σάββατο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στον ημιτελικό της την Κυριακή 23 Απριλίου, λόγω του ότι έπαιζε την προηγούμενη Πέμπτη στο Europa League. Ο αγώνας της με την Τσέλσι για την Premier League, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου, θα πρέπει επίσης να μετατεθεί.

Πλήρης κλήρωση των ημιτελικών του FA Cup:

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί;
Ημιτελικός πρώτος: Σάββατο, 22 Απριλίου
Ημιτελικός δεύτερος: Κυριακή, 23 Απριλίου
(Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ)