Παρί Σεν Ζερμέν: Αυξάνεται η πίεση στον Κριστόφ Γκαλτιέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε με 2-0 εντός έδρας από τη Ρεν για την Ligue 1, αυξάνοντας την πίεση στον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Αυξάνεται η πίεση στον Κριστόφ Γκαλτιέ

Ο Καρλ Τόκο Εκαμπί έβαλε την Ρεν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με μια εξαιρετική προσπάθεια στην κάτω αριστερή γωνία, αφού απελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπουριγκό.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Ρεν διπλασίασε το προβάδισμά της στο Parc des Princes, με τον επιθετικό Αρνό Καλιμουέντο να σκοράρει με ψύχραιμο τελείωμα στο βάθος της εστίας.

Το αποτέλεσμα σημαίνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει υποστεί πέντε ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Γκαλτιέ να βρίσκεται υπ' ατμόν. Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκαν επίσης χλευασμούς από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτόν τον μήνα, η ομάδα του Παρισιού αποκλείστηκε επίσης από το Champions League, αφού έχασε με 3-0 συνολικά από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον εννέα βαθμούς μακριά στην κορυφή της Ligue 1, με τη Λανς να μειώνει τη διαφορά το Σάββατο μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Ανζέ. Η Ρεν, εν τω μεταξύ, είναι πέμπτη και τέσσερις βαθμούς πίσω από την 3η Μονακό.