Νάγκελσμαν: «Έχουμε ένα "καρφί" στα αποδυτήρια - Προστατευόμενο είδος οι... τυφλοπόντικες!»

Σε καταγγελία για άνθρωπο που διαρρέει πληροφορίες από το εσωτερικό της Μπάγερν προχώρησε ο προπονητής της βαυαρικής ομάδας Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Νάγκελσμαν: «Έχουμε ένα "καρφί" στα αποδυτήρια - Προστατευόμενο είδος οι... τυφλοπόντικες!»

Για άνθρωπο από το εσωτερικό της Μπάγερν ο οποίος διαρρέει πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού και τα πλάνα της ομάδας, έκανε λόγο ο προπονητής του βαυαρικού κλαμπ Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο κόουτς της ομάδας του Μονάχου τον χαρακτήρισε «καρφί» και «τυφλοπόντικα» και αναρωτήθηκε για τον λόγο που το κάνει.

«Έχουμε ένα καρφί στα αποδυτήρια. Με ενοχλεί, όποιος διαρρέει κάτι βλάπτει τον καθένα από τους παίκτες, δεν είναι αυτό που αναζητούμε. Οι τυφλοπόντικες είναι προστατευόμενο είδος, οπότε η αναζήτηση είναι πολύ, πολύ δύσκολη. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη».

Και συμπλήρωσε ο κόουτς της Μπάγερν για το ζήτημα: «Για αυτό το άτομο θα είναι δύσκολο να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Το σκέφτομαι πολύ γιατί αναρωτιέμαι: ποιος είναι ο σκοπός του ατόμου που το διαρρέει, σε τι ελπίζει; Δεν βλέπω ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο. Διευκολύνει τον αντίπαλο».