Λίβερπουλ: Εκτός αποστολής της Ουρουγουάης με τραυματισμό ο Νούνιες

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ καθώς ο Ντάργουιν Νούνιες αποσύρθηκε από την αποστολή της Ουρουγουάης λόγω τραυματισμού. 

Λίβερπουλ: Εκτός αποστολής της Ουρουγουάης με τραυματισμό ο Νούνιες

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες αποσύρθηκε από την αποστολή της Ουρουγουάης λόγω τραυματισμού.

Ο 23χρονος υπέστη ένα κόψιμο στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της ήττας του Champions League το βράδυ της Τετάρτης από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νούνιες κλήθηκε αρχικά για τα δύο εκτός έδρας φιλικά της Ουρουγουάης με την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής του Μαρτίου, αλλά αποφασίστηκε ότι δεν θα είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τη χώρα του και θα μείνει πίσω για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο επιθετικός της Κλαμπ Αμέρικα, Τζόναθαν Ροντρίγκες, κλήθηκε στη θέση του Νούνιες από τον προσωρινό προπονητή Μαρσέλο Μπρόλι, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα της Ουρουγουάης μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ελπίδα είναι ότι ο Νούνιες θα αναρρώσει εγκαίρως για το επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" για την Premier League την 1η Απριλίου.

Ο Νούνιες έχει πετύχει 14 γκολ σε 33 συμμετοχές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από τότε που μετακόμισε από την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι έναντι αμοιβής που μπορεί να φτάσει τα 85 εκατομμύρια λίρες.