Μοράτι: «Πολύ αργός ο Λουκάκου, περνάει κρίση η Ίντερ»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των «νερατζούρι», τον Λουκάκου, αλλά και τον προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι.

Μοράτι: «Πολύ αργός ο Λουκάκου, περνάει κρίση η Ίντερ»

Προβληματισμένος με την εικόνα της Ίντερ παρουσιάστηκε ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του επιθετικού Ρομέλου Λουκάκου, αλλά και στον προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος δέχτηκε σκληρή κριτική για τα αποτελέσματα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

«Η ομάδα περνάει κρίση, ας ελπίσουμε πως το σύνολο είναι αρκετά δυνατό και ο προπονητής ικανός και απλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Υπάρχουν τα προβλήματα που βλέπουμε, η ομάδα δεν έχει συγκέντρωση και μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνει την απαραίτητη προσήλωση για να πετύχει μία νίκη.

Βλέπω την ομάδα να μην λειτουργεί σωστά και συγγνώμη από τους σταρ της ομάδας μας, αλλά πολύ από αυτούς είναι εκτός φόρμας», επεσήμανε αρχικά, πριν αναφερθεί στον Βέλγο επιθετικό, Ρομέλου Λουκάκου:

«Είναι εντελώς εκτός φόρμας και πάρα πολύ αργός».

Τέλος, για τον προπονητή Ιντζάγκι, σημείωσε:

«Ο προπονητής έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη και στις νίκες και στις ήττες. Σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει και πρέπει να υποστεί την κριτική του τύπου και του κόσμου. Η πίεση είναι τεράστια, υπάρχει ποδοσφαιρική, ψυχολογική και τακτική κρίση.

Ο Ιντζάγκι φαίνεται προπονητής, ο οποίος δίνει την ελευθερία στους ποδοσφαιριστές του να δείξουν τις ικανότητες τους, πλέον οφείλει και να δείξει πως μπορεί να διατηρήσει με συνέπεια τη συγκέντρωση της ομάδας».