Αλέγκρι: «Αν κερδίσουμε την Σαμπντόρια, περνάμε μόνοι δεύτεροι»!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θεωρεί ότι η Γιουβέντους θα περάσει την Ίντερ στη βαθμολογία με νίκη επί της Σαμπντόρια, παρότι η ομάδα του Τορίνο έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 15 βαθμών στην τρέχουσα Serie A!

Αλέγκρι: «Αν κερδίσουμε την Σαμπντόρια, περνάμε μόνοι δεύτεροι»!

Τι και αν η Γιουβέντους έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 15 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Serie Α για το γνωστό σκάνδαλο παραποίησης οικονομικών στοιχείων;

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν δείχνει να... πτοείται, καθώς δήλωσε πως αν η ομάδα του επικρατήσει την Κυριακή (12/3) της Σαμπντόρια, θα προσπεράσει την Ίντερ και θα είναι μόνη δεύτερη στη βαθμολογία του Καμπιονάτο!

«Το ματς απέναντι στη Σαμπντόρια φαντάζει εύκολο αλλά δεν είναι, αυτό αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα, δυσκολεύει κάθε αντίπαλο», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς, για να προσθέσει:

«Είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι και για τη βαθμολογία, γιατί έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι δεύτεροι, τρεις πόντους πάνω από την Ίντερ. Γνωρίζουμε τη δυσκολία και τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Η βαθμολογία μας σήμερα είναι 50 πόντοι, θα το λέω πάντα, θα το επαναλαμβάνω συνέχεια».