Ολυμπιακός: Η υπομονή του Μαντί στην Ρόμα

Συνεχίζει σε όλο το 2023 να κοσμεί τον πάγκο της Ρόμα ο Μαντί Καμαρά σε μία υπόθεση πάντα με ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η υπομονή του Μαντί στην Ρόμα

Εκτός βασικών πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο μέσα στο 2023 έχει μείνει ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού δεν μπαίνει ποτέ στα παιχνίδια της Ρόμα ούτε ως αλλαγή.

Για την ακρίβεια στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Αφρικανός μέσος που είναι δανεικός με οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα, έχει μπει μόνο για ένα λεπτό στον αγώνα πρωταθλήματος με την Σπέτσια. Σε κανένα άλλο ματς δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε αυτά της Ευρώπης με την Σάλτσμπουργκ και την Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ακόμη και στο ιταλικό Κύπελλο, στην πρόκριση επί της Τζένοα και στον αποκλεισμό από την Κρεμονέζε, ο Μαντί ήταν στον πάγκο. Περιμένει μήπως αλλάξει κάτι και πάρει χρόνο στο ματς με την Σασουόλο την Κυριακή (12/3) στο Ολίμπικο, αλλά δεν μοιάζει και τόσο πιθανό.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι ο Μαντί έχοντας μείνει στη σκιά των βασικών Κριστάντε και Μάτιτς, δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες από τον Πορτογάλο τεχνικό στη συνέχεια. Κάτι που ασφαλώς απασχολεί τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και τον Ολυμπιακό που έχει τα δικαιώματά του.