Ο Κορμπεράν νίκησε τον Βατσλίκ με... πέναλτι!

Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε δει τον Τόμας Βατσλίκ στη θητεία τους στον Ολυμπιακό να αποκρούει πέναλτι για προκρίσεις, αλλά στην Αγγλία ο Τσέχος δεν τα κατάφερε και η Γουέστ Μπρομ νίκησε την Χάντερσφιλντ. 

Ο Κορμπεράν νίκησε τον Βατσλίκ με... πέναλτι!

Πρώτη συνάντηση ως αντίπαλοι στην Championship για τον Κάρλος Κορμπεράν και τον Τόμας Βατσλίκ μετά την κοινή παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός της Γουέστ Μπρομ είδε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0 την Χάντερσφιλντ του Τόμας Βατσλίκ και μάλιστα με εκτέλεση πέναλτι (του Σουίφτ στο πρώτο ημίχρονο).

Ο Κορμπεράν θυμόταν τις αποκρούσεις πέναλτι του Βατσλίκ στους αγώνες με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού και τις προκρίσεις του Ολυμπιακού για τον όμιλο του Europa League, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος ήταν αυτός που πανηγύρισε αφού ο Βατσλίκ νικήθηκε μόνο με πέναλτι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/3).

Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει την προσπάθεια με τον Κορμπεράν για να φτάσει στα play off ανόδου, ενώ η Χάντεσφιλντ του Βατσλίκ παρέμεινε προτελευταία και με το έργο της για την παραμονή να γίνεται ακόμα δυσκολότερο.