Κόντε για Ριτσάρλισον: «Έχει δίκιο σε όσα είπε, παίζει σκ@τ@ φέτος»

Ο Αντόνιο Κόντε απάντησε στις δηλώσεις του Ριτσάρλισον, λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί μια πολύ κακή σεζόν.

Κόντε για Ριτσάρλισον: «Έχει δίκιο σε όσα είπε, παίζει σκ@τ@ φέτος»

Πολύ βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στις τάξεις της Τότεναμ. Ο αποκλεισμός των «πετεινών» από την φάση των «16» του Champions League φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους διοικούντες της Τότεναμ να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ριτσάρλισον σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε με σκληρά λόγια εναντίον του Ιταλού τεχνικού, κάνοντας παράπονα για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο απέναντι στη Μίλαν, με τον Κόντε να μην αφήνει ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «σπερς»: «Ο Ρισάρλισον είπε ότι η σεζόν του είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο. Η σεζόν του δεν είναι καλή. Είχε τραυματισμούς, έπαιξε και σκόραρε στο Champions League και μετά πήγε στο Μουντιάλ και μετά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν έχει βάλει γκολ για εμάς. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά ειλικρινής να πει ότι η σεζόν του δεν είναι καλή. Η σεζόν του δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν αξίζει να παίξει, θα του δώσω την ευκαιρία. Για το υπόλοιπο της συνέντευξης, νομίζω ότι κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Όταν μιλάς για "εγώ" και όχι για "εμείς" είσαι εγωιστής».