Πίρλο για Μίλαν: «Δεν είμαι προδότης. Δεν πήγα για τα χρήματα στη Γιουβέντους»

Ο Αντρέα Πίρλο αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για την απόφασή του το 2011 να αποχωρήσει από τη Μίλαν και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Πίρλο για Μίλαν: «Δεν είμαι προδότης. Δεν πήγα για τα χρήματα στη Γιουβέντους»

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μίλαν το καλοκαίρι του 2011 ως ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αντρέα Πίρλο.

Ο «μαέστρος» φόρεσε δέκα χρόνια τη φανέλα των «ροσονέρι» προτού μετακινηθεί στους «μπιανκονέρι», με τους οποίους αγωνίστηκε από το 2011 ως το 2015. Ωστόσο η επιλογή του αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ως «προδότης» από τους οπαδούς της ομάδας του Μιλάνου.

«Η Μίλαν ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο, όπως στον Αμπροζίνι, στον Νέστα και στον Γκατούζο. Εγώ πίστευα ότι άξιζα περισσότερο. Με ενοχλεί να θεωρούμαι προδότης, έκλαψα πάρα πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή επειδή θα έμενα για όλη τη ζωή μου στην Μίλαν. Δεν έφυγα για τα χρήματα», επεσήμανε σχετικά ο Πίρλο.

Όσον αφορά τον νυν τεχνικό της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, τον οποίο είχε προπονητή στη Γιουβέντους (σ. 2011-2014), σημείωσε: «Οι προπονήσεις που κάνει ο Κόντε είναι εξαντλητικές, αλλά τις βρίσκεις μπροστά σου στο γήπεδο. Σου δίνει συμβουλές και πολλές λύσεις. Όταν στα 31 σου χρόνια αρχίζεις να δουλεύεις με αυτό τον τρόπο, επεκτείνεται η καριέρα σου».