H παρατήρηση της UEFA στην ΑΕΚ Λάρνακας για την επικίνδυνη τάφρο

Στο ματς ΑΕΚ Λάρνακας - Ζυρίχη, ο Μπέντζαμιν Κολόλι έπεσε στην τάφρο του γηπέδου και η UEFA ενημέρωσε τους Κύπριους να προσέξουν το συγκεκρμένο σημείο.

H παρατήρηση της UEFA στην ΑΕΚ Λάρνακας για την επικίνδυνη τάφρο

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας - Ζυρίχη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο "ΓΣΠ" της Κύπρου, ο Μπέντζαμιν Κολόλι γλίτωσε τον τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, ύστερα από το γκολ που σημείωσε έτρεξε να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της ομάδας του προς την κερκίδα.

Όμως, κατά την διάρκεια του σπριντ που έκανε και ενώ πήδηξε πάνω από τις πινακίδες, ακολούθως θέλησε να περάσει και από το επόμενο εμπόδιο, αλλά εκεί υπήρχε η τάφρος του γηπέδου, η οποία έχει βάθος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αθλητής να πέσει στο κενό, καθώς δεν είχε γνώση του γηπέδου. Οι συμπαίκτες του ανησύχησαν, αλλά ευτυχώς ο Μπέντζαμιν Κολόλι γλύτωσε τα χειρότερα.

Το γεγονός, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA. Mάλιστα, έκανε παρατήρηση στην ΑΕΚ Λάρνακας, τονίζοντας πως θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας όχι μόνο να ενημερώνουν τους αντιπάλους τους πως υπάρχει τάφρος σε εκείνο το σημείο, αλλά και να τοποθετήσουν και ανθρώπους ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί το ατυχές περιστατικό.